Ν. Ρούκα: «Τιμή μου να φοράω τη βαριά φανέλα του ΠΑΝΟΜ»

Ο Ντοριάν Ρούκα μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΝΟΜ απέναντι στο Λίντο, την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην τέταρτη σεζόν που βρίσκεται στο σωματείο των Μαλίων.

Σε δηλώσεις του στο GRANDSPORT ο ικανός παίκτης τόνισε πως κόντρα στην Χερσόνησο ο ΠΑΝΟΜ προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κυρίως στο δεύτερο μέρος χωρίς να τα καταφέρει, ενώ για το Λίντο υποστήριξε πως είναι ένας αγώνας που κρύβει δυσκολίες.

Μάλιστα, για τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο χαρακτήρισε τιμή του να βρίσκεται για τέσσερα χρόνια στον ΠΑΝΟΜ, μια ομάδα οικογένεια όπως χαρακτήρισε.

Τα λόγια του:

«Η πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα ήρθε απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρώ ένα από τα φαβορί της κατηγορίας. Εμείς κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, ανεβάσαμε ρυθμό και προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Το Λίντο είναι μια νεανική ομάδα, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, όρεξη και ταλέντο. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.

Από τη δική μας πλευρά, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το τρίποντο και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΝΟΜ και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Είναι τιμή μου να φοράω τη βαριά φανέλα του συλλόγου και πλέον να είμαι και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας.

Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img