Πρώτη φετινή ήττα για ΠΑΝΟΜ

Ο ΠΑΝΟΜ έχασε (1-0) από την Χερσόνησο στο τοπικό ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS», με το σωματείο από τα Μάλια να χάνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Φινοκαλιώτη που ξεκίνησε πολύ καλά στην σεζόν, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία, παρουσίασε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και κόντρα στην Χερσόνησο, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι γνώρισε την πρώτη ήττα σε επίσημο ματς στην σεζόν, ένα αποτέλεσμα που ωστόσο εντός της ομάδας να αφήνουν πίσω καθώς πλέον στρέφονται για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος (18/10) απέναντι στο Λίντο.

Αξιζει να σημειωθεί, πως αυτή την στιγμή ο ΠΑΝΟΜ βρίσκεται στην 2η θέση της Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS» με 10 βαθμούς, όσους έχει και ο Εργοτελης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img