Ήττα με ανατροπή για την Κ15 του ΟΦΗ από τον Πανσερραϊκό

Δεν τα κατάφερε η Κ15 του ΟΦΗ απέναντι στην αντίστοιχη του Πανσερραϊκού, καθώς παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, η ομάδα από της Σέρρες πήρε την νίκη με 2-1.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 14ο λεπτό, όταν ο Αλεξανδράκης με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση στατικής φάσης έκανε το 1-0.

Παρά το προβάδισμα του ΟΦΗ, ο Πανσερραϊκός δεν το έβαλε κάτω και βρήκε την απάντηση στο 34’, όταν ο Ευστάθιος Στεφανίδης, με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ από δύσκολη γωνία, ισοφάρισε σε 1-1, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Στο 50ο λεπτό, ο Κενάν Αχτσί κέρδισε πέναλτι, όμως ο Καμπουράκης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία.

Κάπως έτσι στο 71’, ο Σιαπκᾶς των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Σερραίους, γράφοντας το τελικό 1-2.

Ο ΟΦΗ πίεσε μέχρι το τέλος και δημιούργησε φάσεις, όμως δεν κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα, με τον Πανσερραϊκό να διαχειρίζεται σωστά το προβάδισμα και να παίρνει ένα πολύτιμο διπλό.

ΟΦΗ: Kατσάρας, Τζιράκης (73΄Κανταλονεων), Μυλωνάκης, Γαυγιωτάκης, Αναστασιάδης, Μανωλιτσάκης, Αχτση (69΄Καραφύλλης), Καμπουράκης, Αλεξανδράκης (63′ Παναγιωτάκης), Μαυροφόρος (73΄Παπαδακης), Σταματάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img