Μοίρασε συγχαρητήρια στην Εθνική ο Θ. Ζαγοράκης

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στις Βρυξέλλες για τις υποχρεώσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο, παρακολουθώντας την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο από κοντά.

Μάλιστα ο αρχηγός της Εθνικής το μαγικό 2004 επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο όπου και έμεινε η ομάδα μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Βέλγιο στο φιλικό της Πέμπτης και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Συγχαρητήρια για την εικόνα και το θετικό αποτέλεσμα, το σημαντικό είναι να αντιληφθούν όλοι στην ομάδα ότι χρειάζεται διαρκής προσπάθεια, δε θα πρέπει να μένουμε σε ένα καλό παιχνίδι, αλλά να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...