Εγχειρίστηκε ο Μίσκου, η ζωγραφιά του μικρού Νικόλα

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε πριν από λίγα 24ώρα ο ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, Μάρκος Μίσκου, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη στο παιχνίδι με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, είχε σταθεί άτυχος στο γήπεδο των Μουρνιών, καθώς στο ισόπαλο χωρίς τέρματα παιχνίδι του Αλμυρού με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες, ενώ μόλις πριν από λίγα 24ώρα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στο… πλευρό του Μίσκου, βρέθηκε σύσσωμη η «οικογένεια» του Αλμυρού από την πρώτη στιγμή, ενώ μετά το τέλος της χειρουργικής επέμβασης, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, τον επισκέφτηκε μεταξύ άλλων ο παράγοντας του Αλμυρού Γιώργος Πάγκαλος, ο οποίος το παρέδωσε και μία ζωγραφιά, «δημιούργημα» του γιου του Νικόλα, στην οποία αναγράφει: «γρήγορα στο γήπεδο μας. περαστικά και καλή ανάρρωση, είμαστε όλοι δίπλα σου, σε χρειαζόμαστε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ