Μ. Κουτεντάκης: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για τη συνεργασία που είχαμε»

Το δικό του ευχαριστώ στους ανθρώπους της Γόρτυνας θέλησε να εκφράσει ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Κουτεντάκης, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι του σωματείου.

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλο το Δ.Σ., τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τους κ. Σαβουϊδάκη, Βρυσούλη και Γαρεφαλάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του αναφέρει: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου το Δ.Σ. και όλητην ομάδα, ποδοσφαιριστές, φροντιστές, κόσμο για την συνεργασία που είχαμε. Πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαβουϊδάκη, Φρυσούλη και Γαρεφαλάκη για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Μπορεί να ήταν σύντομο το χρονικό διάστημα που ήμουν στην ομάδα λόγω του κορωνοϊού, αλλά για εμένα ήταν τόσο μεγάλο και εποικοδομητικό και σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι θα είναι και στην συνέχεια καλοί μου φίλοι”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ