Τέλος από την Γόρτυνα ο Μ. Κουτεντάκης

Την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Μιχάλη Κουτεντάκη ανακοίνωσε η Γόρτυνα το πρωί της Πέμπτης.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Μάλιστα στην ανακοίνωση η διοίκηση της Γόρτυνας τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα στην πιο παράξενη χρονιά λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση“Οι ιθύνοντες του σωματείου μας μετά από διεξοδική συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μ. Κουτεντάκη αποφάσισαν από κοινού να μην συνεχίσουν μαζί τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το σωματείο μας ευχαριστεί τον κ. Κουτεντάκη για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας την περυσινή δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Οι σχέσεις μας ήταν και παραμένουν άριστες και η πόρτα του σωματείου μας θα είναι πάντα ανοικτή για τον Μιχάλη Κουτεντάκη”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...