Ξεκινάει η League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας

Η νέα μορφή διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας εγκαινιάζεται σήμερα, καθώς διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της League Phase.

Στις 16:00 η Ηλιούπολη υποδέχεται τον Βόλο και ακολουθούν οι υπόλοιποι οκτώ αγώνες την Τετάρτη.

Ο νέος τρόπος διεξαγωγής φέρνει αέρα ανανέωσης και την αισιοδοξία για όμορφα, αμφίρροπα παιχνίδια.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υιοθέτησε έναν νέο, σύγχρονο τρόπο διεξαγωγής εμπνευσμένο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με στόχο να προσδώσει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στη διοργάνωση των ευκαιριών και των εκπλήξεων.

Η League Phase με τα 40 παιχνίδια και την ενιαία βαθμολογία, ανοίγει την αυλαία της και υπόσχεται «σύγχρονου τύπου» ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Τρίτη 16/9

16:00 Ηλιούπολη-Βόλος

Τετάρτη 17/9

15:00 Παναιτωλικός-Άρης

15:00 Κηφισιά-Αστέρας Τρίπολης

16:00 Αιγάλεω-ΑΕΚ

16:00 Μαρκό-ΑΕΛ

16:00 ΟΦΗ-Καβάλα

16:00 Ατρόμητος-Ελλάς Σύρου

17:00 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

17:30 Παναθηναϊκός-Καλλιθέα

Θυμίζουμε ότι η COSMOTE TV, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της διοργάνωσης, θα δείξει τα εξής τέσσερα παιχνίδια της πρεμιέρας: Παναιτωλικός-Άρης, Αιγάλεω-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Καλλιθέα και Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img