ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΠΣ - ΕΠΟ

Νέος Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΗ ο Γιάννης Μαυραντωνάκης

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Νέος Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΗ ο Γιάννης Μαυραντωνάκης
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μεγάλες αλλαγές στο χώρο της ηρακλειώτικης διατησίας, με τον Γιάννη Μαυραντωνάκη να αναλαμβάνει νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Ηρακλείου είναι από σήμερα ο Γιάννης Μαυραντωνάκης, ξεκινώντας έτσι μία νέα εποχή στο χώρο της διαιτησίας στο Ηράκλειο.

Αναπληρωτής αρχιδιαιτητής αναλαμβάνει ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης που με την παρουσία του, στέλνει το δικό του μήνυμα ενότητας, αφού έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ώστε να γεφυρωθούν τα χάσματα που υπήρχαν ανάμεσα στην Ένωση και τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Παράλληλα, στην επιτροπή παραμένει ο Γιώργος Ιωαννίδης, σαν μέλος, με τον Τάσο Μαστορίδη να συνεχίζει στον ρόλο του υπεύθυνου εκπαίδευσης.

Όλες αυτές οι εξελίξεις εντάσσονται στο πλαίσιο του «σασμού» που έγινε μέσα στο καλοκαίρι ανάμεσα στην ΕΠΣΗ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών, με στόχο τη βελτίωση των σχέσεων και τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής συνεργασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Η σύνθεση της νέας 5μελούς ΕΔ/ΕΠΣΗ είναι:

Πρόεδρος: Μαυραντωνάκης Ιωάννης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Συριγωνάκης Νικόλαος

Ταμίας: Χαραλαμπάκης Ευάγγελος

Μέλος: Ιωαννίδης Γεώργιος

Μέλος – Εκπαίδευση: Φουκάκης Γεώργιος

Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης: Μαστορίδης Αναστάσιος

Yπεύθυνος μηχανογράφησης και Ηλεκτρονικού Φύλλου Αγώνα: Χαραλαμπάκης Ευάγγελος

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα