Α2 ΕΠΣΗ ΜΟΙΡΕΣ

Επιστρέφουν στο γήπεδο οι Μοίρες

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Επιστρέφουν στο γήπεδο οι Μοίρες
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου, η ομάδα των Μοιρών επιστρέφει στο γήπεδο προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της.

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ψυχολογία, με το σωματείο της Μεσαράς να έχει συμπληρώσει μάλιστα και το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του.

Για την ώρα οι άνθρωποι των Μοιρών σχεδιάζουν να γίνουν δυο επιπλέον μεταγραφές, με τους παίκτες να μην αποκλείεται να ανακοινωθούν και τις επόμενες ημέρες.

Το επόμενο φιλικό που θα δώσουν οι Μοίρες είναι προγραμματισμένο το Σάββατο (30/8) στο γήπεδο του Ρούβα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστή η ώρα διεξαγωγής του.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής, η ομάδα των Μοιρών έχει δώσει δυο φιλικούς αγώνες, έχοντας κερδίσει με 5-0 τη Παλιανή, ενώ έχει έρθει και ισόπαλη δίχως γκολ κόντρα στην Αγία Βαράβαρα.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΜΟΙΡΕΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα