Επείγουσα ανάγκη για αίμα υπάρχει για την Μαρία η οποία νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, στο τμήμα εγκαυμάτων, μετά τη φωτιά στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.
Η Μαρία Μπαξεβάνη έχει υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία και οι γιατροί τονίζουν ότι είναι άμεση η ανάγκη για αυξημένες ποσότητες αίματος.
Οι πολίτες μπορούν να δώσουν αίμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), δηλώνοντας τα στοιχεία της ασθενούς (Μπαξεβάνη Μαρία του Κωνσταντίνου στο Θριάσιο νοσοκομείο, τμήμα εγκαυμάτων Λατσειο).
Μάλιστα, όπως τονίζεται από τα κοντινά της πρόσωπα οποίος δεν μπορεί να δώσει αίμα, να το μεταφέρει σε γνωστούς του προκειμένου να βοηθηθεί μια συνάνθρωπος μας.
Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο γήπεδο της ΕΓΟΗ το βράδυ της Παρασκευής (22/8) όταν ξέσπασε η ανεξέλεγκτη πυρκαγιά από την οποία η ίδια έπαθε σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα και στο Θριάσιο, με την ίδια να δίνει τη δική της μάχη.