Με χαμόγελα και όρεξη ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Γιούχτα Β’

Στο Μαρκομιχελάκειο Αθλητικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Γιούχτα Β’ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαμόγελα και διάθεση, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να μπαίνουν δυναμικά στη διαδικασία της προετοιμασίας.

Μια ιδιαίτερη στιγμή της ημέρας ήταν η επιστροφή του Μάνου Γρινιεζάκη, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από ρήξη χιαστού. Ο νεαρός παίκτης επανήλθε πλέον σε φουλ ρυθμούς, κάτι που γέμισε χαρά τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του.

Ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, μιλώντας για τη νέα χρονιά τόνισε πως ξεκάθαρος στόχος είναι φυσικά η προώθηση νέων παιδιών.

Μεγάλη είδηση φυσικά και ο νέος ρόλος του Γιώργου Κόλλια. Ο σπουδαίος τερματοφύλακας του Γιούχτα παραμένει… Αρχανιώτης και θα ενισχύσει το τεχνικό τιμ του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη σε ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων αφού, θα δώσει τις πολύτιμες γνώσεις του για την θέση σε νέα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img