ΘΕΡΙΣΟΣ

Σηκώνουν… μανίκια άμεσα στη Θέρισσο

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Σηκώνουν… μανίκια άμεσα στη Θέρισσο
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η Θέρισσος αποδέχτηκε την πρόταση της επιτροπής πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣΗ, με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ να έχουν ήδη πιάσει δουλειά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη.

Την περασμένη Τρίτη (29/7) πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο γήπεδο του Λίντο, με τη συμμετοχή παλαιών αλλά και νέων παικτών που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες, και οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαιτέρως θετικές. Η διαδικασία αξιολόγησης συνεχίζεται, με τις πρώτες ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα, καθώς διαμορφώνεται σταδιακά ο βασικός κορμός της ομάδας.

Στη Θέρισσο γνωρίζουν καλά πως η απόφασή τους να συμμετάσχουν σε ανώτερη κατηγορία φέρει μεγάλες ευθύνες και απαιτεί ανάλογη προετοιμασία. Ήδη καταγράφονται οι αγωνιστικές ανάγκες σε κάθε θέση, ώστε το ρόστερ να διαμορφωθεί με πληρότητα και ποιότητα, βάσει του πλάνου που έχει τεθεί.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΘΕΡΙΣΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα