Επιστροφή Α. Σταματάκη στην Τύλισου

Η Τυλίσος με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο Αντώνης Σταματάκης επιστρέφει στην ομάδα και θα φορά τα π πράσινα τη νέα σεζόν.

Ο γεννημένος το 2008 ποδοσφαιριστής, ο οποίος πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στα τμήματα του συλλόγου, κέρδισε τότε τη μεταγραφή του στην Κ17 του ΟΦΗ.

Παρά τις προτάσεις που είχε από αλλες ομάδες, ο ίδιος επέλεξε να επιστρέψει στο σωματείο της Μεσαράς.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή ενός δικού μας παιδιού, του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Αντώνη Σταματάκη, στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου!

Ο γεννημένος το 2008 Αντώνης, ο οποίος πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα μας, κερδίζοντας μάλιστα τη μεταγραφή του στην Κ17 του ΟΦΗ, αποφάσισε να επιστρέψει στα «πράσινα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντώνης είχε δεχτεί προτάσεις από ομάδες ανώτερων κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένης της Α1 ΕΠΣΗ, ακόμα και της Γ’ Εθνικής, κάτι που υπογραμμίζει το ταλέντο και την αξία του.

Η απόφαση του νεαρού άσου να δώσει έμφαση στις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να προσφέρει ξανά στην ομάδα μας, μας γεμίζει υπερηφάνεια. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με φοβερή επιρροή στο παιχνίδι και φανταστικά στοιχεία που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας στο μέγιστο.

Καλωσορίζουμε θερμά τον Αντώνη Σταματάκη πίσω στο σπίτι του και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη σεζόν γεμάτη διακρίσεις με τα χρώματα της ομάδας μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ