Πρώτο ραντεβού στον Ανθεστίωνα

Το πρώτο ποδοσφαιρικό ραντεβού της σεζόν 2025/26 είχε ο Ανθεστίων, με την ομάδα του Θραψανού να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Ηρακλή Ξυδάκη.

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί μια νέα προσπάθεια για τον σωματείο, με στόχο να λειτουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερο σε επαγγελματικό πλαίσιο.

Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό σύνολο, δίνοντας παράλληλα χώρο και ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν μέσα από ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Μεταγραφικά, ο Ανθεστίων κινήθηκε στοχευμένα, κρατώντας τον βασικό κορμό του περσινού ρόστερ και ενισχύοντάς τον με ποιοτικές προσθήκες.

Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν οι Ντίνος Δανδαλής, Γιώργος Κρανιωτάκης και Βασίλης Ζουραράκης, ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δώσουν πολύτιμες λύσεις σε καίριες θέσεις.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε ο Ανθεστίων να παρουσιαστεί έτοιμος στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ