Ανανέωσε και ο Σταματάκης

Με τη φανέλα των Δειλινών θα συνεχίσει να αγωνίζεται και ο Ραφαήλ Σταματάκης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των «πρασίνων».

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα των Δειλινών, μετά το πέρασμα του στον ΟΦΑΜ, ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του σωματείου, προκειμένου να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ Δειλινών έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μάνο Μιχελάκη και τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Βιστάκη, ανανέωσε και ο Ραφαήλ Σταματάκης, με το μόνο που απομένει να είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...