Μ. Ράσταβατς: «Μου άρεσε λίγο περισσότερο το πρώτο ημίχρονο» (vid)

Ο Μίλαν Ράσταβατς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φιλικό με τη Ντόρντρεχτ, στάθηκε κυρίως στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο του άφησε καλύτερες εντυπώσεις σε σχέση με το δεύτερο.

Παράλληλα, τόνισε πως σημαντικό κομμάτι της αναμέτρησης ήταν και η συμμετοχή αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών, ενώ διευκρίνισε ότι ο τραυματισμός του Ζανελάτο δεν είναι σοβαρός.

Τι δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς μεταξύ άλλων: «Καταρχάς, για την απόδοσή μας, δεδομένου ότι ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, ήμασταν αργοί στις αντιδράσεις και στις αποφάσεις μας. Μου άρεσε λίγο περισσότερο το πρώτο σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, παίξαμε, τρέξαμε και δώσαμε τη δυνατότητα στους μικρούς να πάρουν το βάπτισμα του πυρός.

Ο τραυματισμός του Ζανελάτο δεν είναι σοβαρός, κάτι που μας καθησυχάζει. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, θέλαμε να κερδίσουμε, διατηρήσαμε σωστή συμπεριφορά και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ