Ο Άρης έμαθε το ζευγάρι από το οποίο ο νικητής θα είναι αντίπαλός του στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA στη Νιόν το μεσημέρι της Δευτέρα (21/07) η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τον Άρη να μαθαίνει τον αντίπαλό του.
Το ευρωπαϊκό ταξίδι των “κίτρινων” θα αρχίσει κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια – Τορπέντο Κουτάισα, με μοναδικό στόχο την πρόκριση που θα την στείλει στα playoffs της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο “Κ. Βικελίδης” στις 7 Αυγούστου κι η ρεβάνς στην έδρα είτε της κυπριακής ομάδας είτε αυτής από τη Γεωργία μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 14 Αυγούστου.
Θυμίζουμε ότι στον 2ο προκριματικό γύρο ο Άρης παίζει με την Αράζ, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο στο Αζερμπαϊτζάν στις 24 Ιουλίου κι η ρεβάνς στις 31 του ίδιου μήνα στο “Κ. Βικελίδης”.