Ο Άγγελος Χιώτης είναι έτοιμος για την 3η σεζόν του στον Μοχό, προερχόμενος από την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του.
Ο ικανός εξτρέμ παραμένει υπό τις οδηγίες του Άρη Μαυρογιαννάκη, σε μια επιλογή που μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί για τον σύλλογο.
Την περασμένη σεζόν ο Χιώτης πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά του βάσει στατιστικών, με 26 συμμετοχές, 9 τέρματα και συνεχή παρουσία σε δημιουργικό επίπεδο. Ήταν ένας από τους πιο διακριθέντες παίκτες του Μοχού, βοηθώντας την ομάδα σε μια απαιτητική χρονιά.
Σε δήλωσή του στο GRANDSPORT, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω – Περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Μοχού», αναδεικνύοντας τη σύνδεση που νιώθει με το κλαμπ και την αφοσίωσή του στο πρότζεκτ της ομάδας.
Ο Χιώτης βρίσκεται πλέον σε μια ώριμη φάση της ποδοσφαιρικής του πορείας και μετά τη σεζόν-ρεκόρ για τον ίδιο, είναι έτοιμος να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερη προσωπική και ομαδική επιτυχία.
Άλλωστε, αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές στο επιθετικό τρίτο του Μοχού και αναμένεται για άλλη μια χρονιά να είναι ο… άσος στο μανίκι του Άρη Μαυρογιαννάκη. Ο νέος τεχνικός της ομάδας γνωρίζει πολύ καλά τον Χιώτη, καθώς τον έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές ως αντίπαλο στο παρελθόν.
Η συνταγή επιτυχίας δείχνει να συνεχίζεται, με τον Χιώτη έτοιμο να δώσει ξανά τον καλύτερό του εαυτό φορώντας τα πράσινα του Μοχού.