Αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία στον Ρούβα

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση ο Ρούβας, καθώς πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Γέργερης είναι έτοιμη να «σηκώσει μανίκια», με την πρώτη προπόνηση να έχει οριστεί για τη Δευτέρα 28 Ιουλίου.

Η ομάδα βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση, ενώ στο αγωνιστικό σκέλος, όλα δείχνουν πως δεν αναμένονται άμεσες αλλαγές στο ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Εκτός απροόπτου, αν δεν προκύψει κάποια ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση στο μεταγραφικό παζάρι, δεν θα γίνει νέα κίνηση, σύμφωνα με τη φιλοσοφία και τον σχεδιασμό που ακολουθείται.

Ο προπονητής Κώστας Ταβλαδωράκης επιθυμεί πρώτα να τεστάρει το υπάρχον ρόστερ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και να εντοπίσει τυχόν αδυναμίες που ενδεχομένως θα χρειαστούν ενίσχυση.

Σε περίπτωση αποχώρησης ή ανάγκης για κάλυψη συγκεκριμένων θέσεων, τότε θα εξεταστεί το ενδεχόμενο για στοχευμένη μεταγραφική κίνηση.

Η σεζόν που έρχεται έχει απαιτήσεις, και στον Ρούβα φαίνεται πως υπάρχει οργανωμένο πλάνο, με στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και ανταγωνιστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ