Ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός στον Δωριέα

Στο στρατόπεδο του Δωριέα σηκώνουν τα μανίκια για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς επήλθε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Γιώργο Ποντίκαλη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ποντίκαλης πείστηκε από το πλάνο που του παρουσιάστηκε από τη διοίκηση και πλέον αναλαμβάνει να οδηγήσει τον Δωριέα σε μια ανταγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ. Ο χρόνος, ωστόσο, πιέζει και πλέον μπαίνουν σε προτεραιότητα οι ανανεώσεις παικτών, ώστε να ξεκαθαρίσει το ρόστερ και να δρομολογηθούν τυχόν μεταγραφικές κινήσεις.

Ο νέος προπονητής έχει φυσικά και τη δική του μεταγραφική ατζέντα, ενώ παράλληλα θα οριστεί σύντομα και η ημερομηνία της πρώτης προπόνησης ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Στόχος του συλλόγου είναι να παρουσιαστεί έτοιμος και δυνατός, με φιλοδοξίες και πλάνο, στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...