Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΟΦΗ – Πέντε φιλικά στο πρόγραμμα

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε τις πρώτες λεπτομέρειες για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Ηρακλείου θα βρεθεί στην περιοχή Roosendaal της Ολλανδίας, όπου θα παραμείνει από τις 24 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, η ομάδα θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για ένα κομβικό στάδιο της προετοιμασίας, μέσα από το οποίο το τεχνικό επιτελείο θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών και να εφαρμόσει τα πρώτα αγωνιστικά πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.

Φιλικό Σπάρτα Ρότερνταμ – ΟΦΗ στις 2 Αυγούστου!

Γνωστό είναι ένα από αυτά. Ο λόγος για το παιχνίδι ανάμεσα στη Σπάρτα Ρότερνταμ και τον ΟΦΗ, που – σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα – έχει προγραμματιστεί για τις 2 Αυγούστου, στο πλαίσιο της ετήσιας «οικογενειακής ημέρας» του ολλανδικού συλλόγου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει και έντονο συναισθηματικό υπόβαθρο, αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, με φιλίες που έχουν αναπτυχθεί μέσα στα χρόνια.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Orium Wellness, ενώ οι παίκτες θα μετακινούνται με ποδήλατα προς το προπονητικό κέντρο σε ένα όμορφο και οικογενειακό μοντέλο καθημερινής προετοιμασίας. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ