«Βαριά» ήττα στη Λιβαδειά

Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα για τα Χανιά, οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με σκορ 3-0 από το Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League 2, με τον Φώτη Κουτζαβασίλη να κάνει τραγικό λάθος στο πρώτο τέρμα των γηπεδούχων, ενώ πανέμορφα ήταν τα γκολ των Μεχία και Λιάγκα.

Στο πρώτο μέρος υπήρχε… μονόλογος από το Λεβαδειακό με τα Χανιά να μην έχουν ούτε μία τελική! Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 4’ με το Συμελίδη να φεύγει στην αντεπίθεση, να κάνει την ατομική ενέργεια και να τελειώνει μόνος του τη φάση, με τον Κουτζαβασίλη να απομακρύνει με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 20’ ο Μπινακόνι βρήκε χώρο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κουτζαβασίλη.

Στο 27ο λεπτό, ο Ενομό έφυγε τετ-α-τετ, έκανε το σουτ πάνω στο Κουτζαβασίλη ο οποίος απέκρουσε αλλά στη συνέχεια του γλίστρησε η μπάλα μέσα από τα χέρια, δεν μπόρεσε να μπλοκάρει με αποτέλεσμα να περνάει τη γραμμή όπως υπέδειξε ο βοηθός και να γίνεται έτσι το 1-0.

Στο 40’ η ομάδα της Λιβαδειάς κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ανδρέου, ο Μπιανκόνι ανέλαβε την εκτέλεση, πήρε αρκετά μέτρα φόρα και σούταρε με πολύ δύναμη, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία ώστε να «καθαρίσει» το παιχνίδι ο Λεβαδειακός από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά μπήκαν πιο δυνατά και στο 48’ είχαν καλή στιγμή με τον Τριανταφυλλάκο να εκτελεί το φάουλ και τον Στογιάνοβιτς να διώχνει σε κόρνερ.

Τα Χανιά μπορεί να είχαν στην κατοχή αλλά ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που βρήκε ξανά το «δρόμο» προς τα δίχτυα. Στο 62’ ο Ενομό κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο και ο Μεχία με φαλτσαριστή εκτέλεση έγραψε το 2-0 για την ομάδα της Λιβαδειάς!

Στη συνέχεια τα Χανιά πήραν τα ηνία του παιχνιδιού, δίχως ωστόσο να μπορέσουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Στογιάνοβιτς. Στο 70’ ο Κάρλος ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, δοκίμασε το μακρινό σουτ, όμως κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Στο 89’ τα Χανιά έχασαν καλή ευκαιρία να ξαναμπουν στο παιχνίδι, με τον Μπραμπίγια να εκτελεί το κόρνερ, τον Σουντουρά να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, τον Πλέγα να παίρνει τη δεύτερη αλλά να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στις καθυστερήσεις, ο Λεβαδειακός πέτυχε το… κερασάκι στη τούρτα καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαρίνου, ο Λιάγκας με καταπληκτικό τακουνάκι έγραψε το τελικό 3-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (46′ Καραχάλιος), Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (64′ Κονέ), Μεχία, Ενομό (85′ Κωστή), Πόλετο, Συμελίδης (64′ Μαρίνος), Μπιανκόνι (46′ Μυτίδης).

Στον πάγκο έμειναν οι Μένκα, Τζημόπουλος, Θεοχάρης, Τζιώρας.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καρτσαμπάς (59′ Πλέγας) , Παναγιωτούδης (66′ Κάρλος), Τριανταφυλλάκος (66′ Μπραμπίγια), Κάσσος, Βασιλόγιαννης (86′ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος (66′ Σουντουρά).

Στον πάγκο έμειναν οι Λαμπίρης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Μυφτάρι.

 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Τέλος παιχνιδιού. Λεβαδειακός-Χανιά 3-0.

90+1′ Τρομερό γκολ για το Λεβαδειακό! Μετά από κόρνερ του Μαρίνου, ο Λιάγκας με τρομερό τακουνάκι, ψηλοκρέμασε τον Κουτζαβασίλη για το 3-0!

90′ Τρία λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.

89′ Κόρνερ για τα Χανιά. Καλή στιγμή, ο Σουντουρά πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με την δεύτερη κεφαλιά του Πλέγα να καταλήγει έξω.

86′ Έξω ο Βασιλόγιαννης, μέσα ο Δημητριάδης.

85′ Στη θέση του Ενομό ο Κωστή.

82′ Φάουλ κοντά στην περιοχή για τα Χανιά. Απευθείας από τον Μπραμπίγια, πολύ ψηλά.

78′ Κίτρινη κάρτα στον Πολέττο.

76′ Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους. Απομακρύνθηκε η μπάλα.

74′ Μακρινό σουτ του Κονέ, πολύ άστοχο. Στη συνέχεια βγήκαν στην αντεπίθεση τα Χανιά, αλλά το σουτ του Μπραμπίγια κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Στογιάνοβιτς.

73′ Ένα μακρινό σουτ του Κάρλος, στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

70′ Κόρνερ για τα Χανιά. Η εκτέλεση του Μπραμπίγια στα χέρια του Στογιάνοβιτς.

66′ Τριπλή αλλαγή για τα Χανιά. Έξω οι Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης και Τριανταφυλλάκος, μέσα οι Σουντουρά, Κάρλος και Μπραμπίγια.

65′ Κόρνερ για τους γηπεδούχους. Η μπάλα πέρασε άουτ στην εκτέλεση.

64′ Διπλή αλλαγή για το Λεβαδειακό, έξω Συμελίδης και Νίκας, μέσα Μαρίνος και Κονέ.

Δείτε το απευθείας φάουλ του Μεχία:

61′ Φάουλ σε καλό σημείο για το Λεβαδειακό. Γκολ για το Λεβαδειακό! Εξαιρετική εκτέλεση από τον Αλφρέντο Μεχία και 2-0 η ομάδα της Λιβαδειάς!

60′ Κόρνερ για τα Χανιά. Τελειώνει η φάση με επιθετικό φάουλ.

59′ Έξω ο Καρτσαμπάς, μέσα ο Πλέγας.

58′ Κόρνερ για τα Χανιά. Με πάσα εκτελέστηκε το κόρνερ και στη συνέχεια η σέντρα του Τριανταφυλλάκου, κόπηκε.

57′ Ένα μακρινό σουτ του Καρτσαμπά, αρκετά ψηλά η μπάλα.

54′ Κόρνερ για το Λεβαδειακό. Καλή εκτέλεση από το Μεχία αλλά η μπάλα πέρασε από όλους.

53′ Καλύτερα έχει μπει στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Χανίων, η οποία έχει την κατοχή της μπάλας.

48′ Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τα Χανιά. Στο έδαφος ο Διαμαντόπουλος που κέρδισε το φάουλ, ο οποίος πονάει. Τώρα σηκώθηκε ο έμπειρος επιθετικός. Καλή εκτέλεση από τον Τριανταφυλλάκο, σε κόρνερ ο Στογιάνοβιτς. Στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Λεβαδειακού.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στη θέση των Μπιανκόνι και Δημόπουλου, οι Μυτίδης και Καραχάλιος

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ο Λεβαδειακός προηγείται με 1-0 χάρις το λάθος του Κουτζαβασίλη.

45′ Ένα λεπτό ο χρόνος των καθυστερήσεων.

Το χαμένο πέναλτι του Μπιανκόνι:

40′ Κόρνερ για τους γηπεδούχους. Πέναλτι για το Λεβαδειακό! Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ανδρέου και ο Κουτσιαύτης έδειξε το σημείο του πέναλτι! Δοκάρι η μπάλα από τον Μπιανκόνι, στην εκτέλεση πέναλτι!

36′ Κίτρινη κάρτα στον Καρτσαμπά.

33′ Κόρνερ για τους γηπεδούχους. Νέο κόρνερ. Τελειώνει η φάση καθώς η εκτέλεση κατέληξε άουτ.

32′ Σέντρα του Μύγα από τα δεξιά, κεφαλιά του Ενομό, η μπάλα άουτ.

Δείτε το λάθος του Κουτζαβασίλη και το γκολ του Λεβαδειακού:

27′ Γκολ για τον Λεβαδειακό μετά από τραγικό λάθος του Κουτζαβασίλη! Ο Ενομό έκανε το σουτ, ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε αλλά δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα η οποία πέρασε τη γραμμή για το 1-0.

20′ ‘Ένα σουτ του Μπιανκόνι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στα χέρια του Κουτζαβασίλη.

15′ Ο Συμελίδης πάτησε και πάλι περιοχή έκανε ωραία ατομική ενέργεια αλλά το σουτ του βρήκε στον Ζιούλη και κατέληξε κόρνερ. Κακή εκτέλεση στη συνέχεια, του Μεχία.

12′ Μία βαθιά μπαλιά του Καρτσαμπά, μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς.

9′ Ο Λεβαδειακός είναι πιο πιεστικός αυτά τα πρώτα λεπτά καθώς έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη.

4′ Πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού. Ο Συμελίδης έφυγε στην κόντρα, έκανε ωραία κίνηση, σούταρε, με τον Κουτζαβασίλη να διώχνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί των Χανίων.

2’ Φάουλ κοντά στην περιοχή για τον Λεβαδειακό. Απευθείας η εκτέλεσε του Δημόπουλου, πολύ ψηλά.

Έναρξη του παιχνιδιού!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P