Μ. Λυσάνδρου: «Η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος»

Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι και επίσημα ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον ίδιο να επιστρέφει στην ομάδα μετά από μια θητεία στον ΟΦΗ, όπου διατέλεσε σε αντίστοιχη θέση. 

Ο Μηνάς Λυσάνδρου ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ!

Στη δήλωσή του, τονίζει: «Χαίρομαι γιατί βλέπω γνώριμα πρόσωπα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μάριο Ηλιόπουλο για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να επιστρέψω και να είμαι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ηγεσίας της ΑΕΚ και της συνέχειας.

Είμαστε σε ένα χώρο, όπου τα πάντα συνδέονται με το αποτέλεσμα. Ζούμε με το αποτέλεσμα. Αυτό για τους μέτριους είναι ίσως αγχωτικό. Για τους πολύ καλούς είναι κίνητρο και είναι αυτό που τους τρέφει.

Πρέπει να είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα μας. Οποιαδήποτε ιδιότητα έχει ο καθένας σε αυτή την ομάδα, όπου κι αν είναι το γραφείο του -είτε στεγάζεται εδώ είτε στα Σπάτα, πρέπει να νιώθει ότι ξεκινάει η μέρα του και να είναι ο καλύτερος στην αγορά. Πρώτα σε εθνικό επίπεδο και μετά στους κορυφαίους σε διεθνές επίπεδο.

Και η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος για να το θεωρούμε αυτό μη ρεαλιστικό ή ότι είναι μόνο μία ευχή. Είναι στόχος, δεν είναι ευχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ