GRANDSPORT

Περιπέτεια υγείας για Ν. Τζανάκη, οι ευχές του ΑΟΚ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Περιπέτεια υγείας για Ν. Τζανάκη, οι ευχές του ΑΟΚ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μία σοβαρή περιπέτεια υγείας αντιμετωπίζει ο πρώην προπονητής και νυν μέλος της διοίκησης του ΑΟ Καμινίων Ντίνος Τζανάκης και οι άνθρωποι της ομάδας των Καμίνιων εξέφρασαν -μέσω ανακοίνωσης- τις θερμότερες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση σε έναν δικό τους άνθρωπο.

Ο Ντίνος Τζανάκης, εκτός από προπονητής, έχει διατελέσει και γενικός αρχηγός της ομάδας των Καμινίων, ενώ μέχρι πρόσφατα, είχε ενεργή παρουσία και στα Δ.Σ. του σωματείου. Ο ίδιος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Καμινίων, εκφράζει τις θερμότερες ευχές του, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το διοικητικό συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του Ντίνου Τζανάκη, του εκφράζουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση και σύντομα να γυρίσει και πάλι κοντά στις δικούς του ανθρώπους και φυσικά, στην ομάδα μας, που τόσο αγαπά».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα