
Με τη φανέλα του Αστέρα Μυρτιάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτης Τζιράκης, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ρόστερ.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «γρανάζια» στο αγωνιστικό πλάνο του Απόστολου Παπακώστα, και αναμένεται να έχει ξανά σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.
Την περασμένη σεζόν, ο Τζιράκης είχε θετική και σταθερή παρουσία, καταγράφοντας 6 γκολ σε 15 συμμετοχές, ενώ η συνολική του προσφορά σε δημιουργία και εμπειρία αποδείχθηκε καθοριστική για την πορεία της ομάδας.
Η παραμονή του στην ομάδα ενισχύει ακόμη περισσότερο τον κορμό του Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο μια ακόμη πιο ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα.