
Ο ΟΦΗ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θέλει να κλείσει τη χρονιά στη Super League με ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αν και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, στον ΟΦΗ το αντιμετωπίζουν ως ευκαιρία για πρόβα τελικού και αγωνιστική σταθερότητα.
Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να φανεί και η κατάσταση των Λεβάν Σενγκέλια και Χουάν Νέιρα, οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη και η συμμετοχή τους θα εκτιμηθεί εντός της εβδομάδας.