SUPER LEAGUE 1 ΟΦΗ

Με Φαμπιάνο σε κανονικούς ρυθμούς η προπόνηση του Άρη – Ατομικό ξανά ο Σιφουέντες

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Με Φαμπιάνο σε κανονικούς ρυθμούς η προπόνηση του Άρη – Ατομικό ξανά ο Σιφουέντες
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν το πρωί της Πρωτομαγιάς (01/05) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε λόγο να χαμογελά, βλέποντας τον Φαμπιάνο Λέισμαν να συμμετέχει σε μεγάλο μέρος του προγράμματος, δείχνοντας ότι σταδιακά επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς. Από την άλλη πλευρά, ο Χοσέ Σιφουέντες συνέχισε για μία ακόμη ημέρα με ατομικό πρόγραμμα, κάτι που θέτει ερωτηματικό για τη συμμετοχή του στο προσεχές ματς.

Αύριο, Παρασκευή, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στο «Δασυγένειο», αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση στο Ηράκλειο.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα