Μεθοδικές κινήσεις στον Μοχό στο θέμα προπονητή

Σε κλίμα απόλυτης ηρεμίας συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Μοχό, μετά το «διαζύγιο» με τον Νίκο Ανδριανάκη. Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν δείχνουν διάθεση να βιαστούν, καθώς θέλουν να πάρουν τη σωστή απόφαση, εστιάζοντας στην ποιότητα και το μακροπρόθεσμο πλάνο.

Το όνομα του Άρη Μαυρογιαννάκη παραμένει στο προσκήνιο και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, χωρίς ωστόσο να έχει σημειωθεί ουσιαστική εξέλιξη μέχρι στιγμής. Οι επαφές είναι σε αρχικό στάδιο και αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, με τον Μοχό να εξετάζει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις.

Στον σύλλογο υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση να κινηθούν με σοβαρότητα και στρατηγική, ώστε η νέα τεχνική ηγεσία να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις και να οδηγήσει τον Μοχό ξανά σε πορεία πρωταγωνιστισμού στην Α1 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ