
Ο Ζαρός επιβλήθηκε με 5-1 των Κουνάβων στην 29η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ, σε ένα ματς που είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς διεξήχθη μόνο για ένα ημίχρονο.
Η ομάδα των Κουνάβων αντιμετώπισε σοβαρές ελλείψεις και δεν κατάφερε να παραταχθεί με 11 παίκτες, με αποτέλεσμα και ο Ζαρός, σε ένδειξη σεβασμού και αθλητικού ήθους, να αγωνιστεί και εκείνος με παίκτη λιγότερο.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Φουντουλάκης, με τους Χαραλαμπάκη (10’), Φραγκεδάκη (15’) και Ποντικάλη (26’) να ακολουθούν, φτάνοντας το σκορ στο 4-0.
Το πιο ξεχωριστό γκολ της αναμέτρησης, όμως, ήρθε στο 35’, όταν σκόραρε ο Γιάννης Φανουράκης, ο πιο πιστός φίλος του Ζαρού, ο οποίος πέρασε αλλαγή και αγωνίστηκε με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Για τους Κουνάβους σκόραρε ο Κακουλάκης.
Ξεχωριστή στιγμή και η επιστροφή του Στέλιου Αλμπαντάκη στη δράση, μετά από τέσσερις μήνες απουσίας λόγω τροχαίου ατυχήματος, δίνοντας επιπλέον συναισθηματική αξία στην αναμέτρηση