Πανέτοιμος, αλλά χωρίς Γιαλούση ο Αλμυρός

Με προπόνηση που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της ομάδας στο Γάζι, ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Ρεθύμνου, ο Αλμυρός, με τον Δημήτρη Βολονάκη, να επιλέγει για την αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Επιστρέφει στην αποστολή ο Ρουμπάκης, που απουσίαζε από το προηγούμενο παιχνίδι, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον τιμωρημένο Γιαλούση, που στο 5-0 με τον Άρη Σούδας, συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ουσιαστικά, με εξαίρεση τον Γιαλούση, ο Αλμυρός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρουσιαστεί πανέτοιμος σε ένα ακόμα παιχνίδι, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του διατηρήσει τις ελπίδες να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ μετά το παιχνίδι με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, ακολουθούν δύο κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια διαδοχικά με ΑΟΑΝ και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ρεθυμνιακό, μετέχουν οι: Βλαχάκης, Χανιωτάκης, Αζίζι, Αγαπάκης, Κουγιουμουτζής, Ρουμπάκης, Μωραΐτης, Δαμιανάκης, Γενιτσαρίδης, Ξενοκτιστάκης, Κουράκης, Μίσκου, Πιερτζιάκομι, Τσαμάρες, Χριστοδούλου, Χρηστάκης, Απλαδάς, Μέντες, Ζέλιος, Κέλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P