Σημαντικές αλλαγές στην επόμενη ημέρα στον ΑΟΤ – Έρχονται οι πρώτες αποχωρήσεις

Με την ισοπαλία απέναντι στον Ρεθυμνιακό στο τελευταίο ματς της σεζόν, ολοκληρώθηκε η φετινή παρουσία του ΑΟ Τυμπακίου στη Γ’ Εθνική.

Οι Μεσσαρίτες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Η επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα θα συνοδευτεί από ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς αρκετοί παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στην αποχώρηση, ενώ το πλάνο για την επόμενη μέρα ήδη καταστρώνεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στον ΑΟΤ τη νέα σεζόν οι Δεσποτόπουλος και Βόρφι που αγωνίζονταν στο Τυμπάκι με τη μορφή δανεισμού, ο Γιάννης Καλογεράς, ο Στέφανος Πέτρου, αλλά και ο Ζοάο Τόμας που επίσης βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Οι πρώτες αποχωρήσεις δείχνουν πως η ομάδα θα παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετική εικόνα, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο προσώπων, με στόχο να σταθεί ανταγωνιστικά στο νέο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ