
Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής λειτουργίας της ομάδας, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Πρινάρη, αρκετά νεαρά παιδιά πήραν πολύτιμο χρόνο συμμετοχής, έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο παρά τα αποτελέσματα που δεν ήρθαν και έδειξαν πως έχουν τα φόντα να κυνηγήσουν το παραπάνω βήμα.
Ξεχωριστή θέση στη φετινή πορεία κατέχει η επιθετική δυάδα του Αλεξάκη και του Καμαρίτη, οι οποίοι αποτέλεσαν το βασικό επιθετικό όπλο της ομάδας. Ο πρώτος σημείωσε 9 γκολ, ο δεύτερος 10, με τους δυο τους να συνδυάζουν ταλέντο, ενέργεια και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.
Σε μια χρονιά όπου ο Ερμής δεν έβαλε την πίεση του αποτελέσματος πάνω στα παιδιά, αλλά στόχευσε στη μετάδοση ποδοσφαιρικής παιδείας και στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, παίκτες όπως οι Αλεξάκης και Καμαρίτης δείχνουν τον δρόμο. Το μεγάλο στοίχημα τώρα, είναι ποιος ή ποιοι από τα παιδιά του Ερμή Ατσαλένιου θα καταφέρει να αρπάξει την ευκαιρία και να κάνει το βήμα παραπάνω τα υψηλότερα κλιμάκια του ΠΟΑ.