
Γνωστή έγινε από την ΈΠΣΗ η απόφαση από την εκδίκαση της ένστασης για το ματς ΑΕ Κατσαμπά-Αλμυρός.
Ουσιαστικά, η ΑΕ Κατσαμπά είχε εντοπίσει ότι ο Αλμυρός χρησιμοποίησε, δύο νεαρούς παίκτες που είχαν αγωνιστεί εντός 24 ωρών και με την ομάδα της Youth League αλλά και με την πρώτη ομάδα, έτσι αποφασίστηκε η κατακύρωση τριών βαθμών στην ΑΕ Κατσαμπά, η νίκη με 3-0, η αφαίρεση τριών βαθμών στον Αλμυρό και το χρηματικό πρόστιμο των 200 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ-ΑΛΜΥΡΟΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Σας Γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΗ της 26/25-03-2025 η οποία έλαβε υπόψη της, την υποβληθείσα ένσταση του Σωματείου ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ κατά του κύρους του αγώνος ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ-ΑΛΜΥΡΟΣ της 23-03-2025 η οποία κατατέθηκε στις 24-03-2025 στην ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με αριθμό πρωτοκόλλου 159 .
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
α) Η υποβληθείσα Ένσταση γίνεται δεκτή.
β) Όπως πρόεκυψε από τα στοιχεία της Ε.Π.Σ.Η και των Φ.Α. ΤΗΣ 22/03/25 ΑΛΜΥΡΟΣ –ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ YOUTH LEAGUE ΚΑΙ ΤΟ Φ.Α. ΤΗΣ 23/03/25 ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ –ΑΛΜΥΡΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΥΟ ΟΜΟΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ,ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ (Α.Μ. 2036495) ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Α.Μ.2036564) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 20 ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024-25 ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 19 ΠΑΡ. 2 ΤΟΥ ΚΑΠ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 11×11.ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 23 ΠΑΡ. 6 ΤΟΥ ΚΑΠ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΜΕ 3-0 , ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ.
ΟΡΙΖΕΙ:
Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ
ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0.
ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ».