«Καρνάγιο» και «Πίτα του Ρήγα»: Ανοιχτά την Τρίτη 25η Μαρτίου!

Όταν μιλάμε για γεύσεις που ξεχωρίζουν και χώρους που έχουν αγαπηθεί όσο λίγοι, το «Καρνάγιο» και η «Πίτα του Ρήγα» βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Κι αν το αγαπημένο στέκι της λίμνης του Αγίου Νικολάου δεν συνηθίζει να υποδέχεται το κοινό τις Τρίτες, καθώς παραμένει κλειστό, η 25η Μαρτίου αποτελεί εξαίρεση!

Για τη μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού, το «Καρνάγιο» και η «Πίτα του Ρήγα» θα ανοίξουν τις πόρτες τους, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Σε έναν χώρο που συνδυάζει την παράδοση με τη δημιουργικότητα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτές γεύσεις, σε μια ημέρα γεμάτη συμβολισμό και ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Γιατί το «Καρνάγιο» δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο, είναι σημείο αναφοράς! Ένας χώρος που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην καρδιά της πόλης και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία, με σεβασμό στην ποιότητα, την παράδοση και τη φιλοξενία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

HOME

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΟΗ

LIVE

VIDEOS