
Το σωστό μπάρμπεκιου θέλει προετοιμασία. Ξεκινώντας από το μενού, βάλε ποικιλία στο σαρακοστιανό τραπέζι ώστε όλοι οι καλεσμένοι σου να είναι ευχαριστημένοι.
Χταποδάκι, καλαμαράκια, μύδια, γαρίδες και άλλα θαλασσινά παίζουν το πρώτο ρόλο. Αντί για μεγάλα ψάρια που είναι πιθανόν να σε δυσκολέψουν, επίλεξε μικρά που ψήνονται γρήγορα, όπως είναι για παράδειγμα οι σαρδέλες και οι κολιοί.Συνόδευσε τα πιάτα σου με δροσερές σαλάτες και ψητά λαχανικά, ενώ για το κλείσιμο του τραπεζιού σέρβιρε φρούτα στη σχάρα αντί για γλυκό. Δοκίμασέ το και θα δεις την απίστευτη νοστιμιά που βγάζουν. Μην ξεχάσεις και τα απαραίτητα αξεσουάρ του ψήστη, γιατί αλλιώς το πράγμα ζορίζει!