ΟΦΗ

Τελευταία μέρα ξεκούρασης και το μυαλό στον Ολυμπιακό

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Τελευταία μέρα ξεκούρασης και το μυαλό στον Ολυμπιακό
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σήμερα ο ΟΦΗ θα απολαύσει την τελευταία μέρα του ρεπό και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το απαιτητικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση σε όλους τους τομείς, έχει κλειδώσει την θέση 5-8 στα Play offs, έχει το προβάδισμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και έχει ξεκουραστεί ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Οπότε σήμερα οι παίκτες του Σέρβου τεχνικού θα επαναπαυτούν και από αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει Πειραιά σε ένα μας με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ολυμπιακό που έχει το… μυαλό του στην Μπόντο Γκλιμτ.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα