Μ. Γενιτσαρίδης: «Ιστορική μέρα για τον Αλμυρό, να συνοδευτεί με νίκη»

Ιστορική χαρακτήρισε τη πρεμιέρα με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας για την 1η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, ο Μάνος Γενιτσαρίδης, προσθέτοντας πως θα φροντίσουν να συνοδευτεί με νίκη!

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μίλησε στο Grandsport.gr, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί», τόσο για τους ίδιους, όσο για τη διοίκηση αλλά και για τον κόσμο της ομάδας, ενώ δήλωσε ακόμα πως είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Αρχικά αναφέρθηκε στη μεγάλη αποχή, τονίζοντας: «μετά από επτά μήνες, επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι κάτι το οποίο το περιμέναμε πως και πως, πρώτη φορά είχαμε τόσους μήνες αποχή από επίσημα αγώνα, αλλά επιτέλους έφτασε η ώρα να ξεκινήσουμε».

Ερωτηθείς για τη πρεμιέρα, όπου ο Αλμυρός θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ανέφερε: «είναι πρεμιέρα και όπως όλες οι πρεμιέρες, ανεξαρτήτως κατηγορίας, είναι πάντα δύσκολες και ειδικά έτσι πως έχει διαμορφωθεί φέτος το πρωτάθλημα που θα είναι ανταγωνιστικό, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος».

Για την ομάδα του Αλμυρού και κατά πόσο θα είναι έτοιμη στη πρεμιέρα, πρόσθεσε: «εμείς είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το καιρό και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να ξεκινήσουμε με το δεξί και για εμάς αλλά και για τον κόσμο μας και τους ανθρώπους της ομάδας που είναι δίπλα μας και τρέχουν για την ομάδα. Είναι ιστορική μέρα για τον Αλμυρό, ο πρώτος αγώνας στην ιστορία της ομάδας στη Γ Εθνική και θα φροντίσουμε να συνοδευτεί με νίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P