Άνετο πέρασμα του Μαρτινέγκο από το Λίντο

Το Μαρτινέγκο πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0 στην έδρα της Δόξας Ηρακλείου για την 17η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

22/02/2025-15:00
Β1 ΕΠΣΗ - 2024-25 | Αγωνιστική 17
Ημίχρονο: 0-1
ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
0
ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ
4
Τελικό
 

Το σκορ άνοιξε νωρίς, στο 8ο λεπτό, όταν ο Τσούπα εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα μετά από προσπάθεια του Κίτσιου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, με τον Παπαδάκη στο 16′. Στο 37’, ο Κίτσιος εκτέλεσε φάουλ, με τον τερματοφύλακα της Δόξας να αγγίζει την μπάλα πριν αυτή βρει στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, η Δόξα είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.. Στο 50’ ο Μονιάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, ο Σάχου με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 65’  Μαρής βρήκε δίχτυα για το 0-3, ενώ στο 68’ ο Κίτσιος διαμόρφωσε το τελικό 0-4, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων.

Το Μαρτινέγκο απέδειξε για ακόμα μία φορά την ποιότητά του, παίρνοντας μια άνετη νίκη απέναντι σε μια νεανική και μαχητική ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ