![](https://grandsport.gr/wp-content/uploads/2025/02/ergotelis-chersonisos-8-2-2025-46-1-750x500.jpg)
Η Χερσόνησος ολοκληρώνει σήμερα (14/2) την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/2) κόντρα στις Μοίρες, με τον Μάριο Σηφάκη να καλείται να διαχειριστεί ορισμένες σημαντικές απουσίες.
Εκτός για διάφορους λόγους, βρίσκονται οι Φρόκου, Πρέντι και Γιανναράς, οι οποίοι δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι. Παρά τις απουσίες, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά, με τη Χερσόνησο να αναζητά αντίδραση μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΝΟΜ (3-0) και Εργοτέλη (2-0).
Με πέντε γκολ παθητικό στα τελευταία δύο ματς, η ομάδα της Χερσονήσου έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι σε μία ομάδα όπως οι Μοίρες που δίνουν “τελικό” παραμονής, κάτι που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.