![](https://grandsport.gr/wp-content/uploads/2025/02/almyros-moires-1-2-2025-151-750x500.jpg)
Ο Ευθύμης Χαλκιαδάκης, ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές των Μοιρών, παρέμεινε στην ομάδα για ακόμη μία χρονιά, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε την περυσινή αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στις Μοίρες, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε εκκρεμότητες από την προηγούμενη διοίκηση, ωστόσο, επέλεξε να στηρίξει την ομάδα και να παραμείνει, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Η νέα διοίκηση, υπό την προεδρία του Γιάννη Κυριακάκη, φρόντισε να καλύψει τις εκκρεμότητες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, δείχνοντάς του πως έκανε τη σωστή επιλογή, παραμένοντας στην ομάδα.
Με δήλωσή του, ο Ευθύμης Χαλκιαδάκης θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρόεδρο Γιάννη Κυριακάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την έμπρακτη στήριξη και τις ενέργειές τους, τονίζοντας την εκτίμησή του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τη νέα διοίκηση.