
Ο έμπειρος εξτρέμ των Δειλινών, Βαγγέλης Βαρούχας, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο Λίντο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ, καθώς και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, που βρίσκεται στη 2η θέση και διεκδικεί την άνοδο.
Ο Βαγγέλης Βαρούχας μίλησε για την προετοιμασία του ΠΑΟ Δειλινών ενόψει του αγώνα με το Λίντο, επισημαίνοντας την ανάγκη για σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Ο ικανός πλάγιος επιθετικός ανέφερε πως η ομάδα πάντα παίζει για τη νίκη, τονίζοντας πως θα μπορούσαν να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ, με όλες τις ομάδες να έχουν ενισχυθεί και κάθε αγώνας να είναι κρίσιμος.
Αναλυτικά όσα είπε: «Όπως κάθε ματς, έτσι και το επερχόμενο με το Λίντο πρέπει να αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αναμφίβολα, το Λίντο αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, παίζοντας ορθολογικό και σωστό ποδόσφαιρο.
Εμείς, από την πλευρά μας, όπως κάθε ματς, θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη, διότι τα Δειλινά όταν παίζουν, παίζουν για να νικήσουν.
Όσον αφορά την πορεία της ομάδας, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, δεδομένου ότι σε πολλά ματς αντίπαλός μας είναι ο ‘κακός μας εαυτός’.
Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολυεπίπεδα, κάθε παιχνίδι κρύβει κινδύνους και πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν τελικός».