ΠΟΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Πένθος για τον ΠΟΑ και τον Ποσειδώνα – Αποχαιρετούν τον Δημήτρη Βοργιά

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Πένθος για τον ΠΟΑ και τον Ποσειδώνα – Αποχαιρετούν τον Δημήτρη Βοργιά
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Βαρύ το κλίμα στον ΠΟΑ και τον Ποσειδώνα, καθώς η οικογένεια των δύο σωματείων θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Βοργιά, μιας σημαντικής προσωπικότητας που υπηρέτησε τον ΠΟΑ τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και από διάφορα πόστα στη συνέχεια, ενώ υπήρξε πρώτος προπονητής στην ιστορία του Ποσειδώνα.

Ο εκλιπών ήταν παππούς του ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ, Μανόλη Βοργιά, με την ομάδα του Ατσαλένιου να εκφράζει τη θλίψη της και να μεταφέρει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΠΟΑ αναφέρει: «Ο Π.Ο.Α αποχαιρετά ένα σημαντικό κεφάλαιο της ομάδα μας, καλό ταξίδι Δημήτρη Βοργιά. Η ομάδα μας πενθεί τον χαμό του Δημήτρη Βοργιά, παππού του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μανόλη Βοργιά και μεταφέρει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής φορώντας την φανέλα του Π.Ο.Α και στην συνέχεια υπηρέτησε από πολλά πόστα την ομάδα μας έχοντας σημαντικότατη προσφορά. Από όλη την οικογένεια του Π.Ο.Α, καλό ταξίδι. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 12:00 μ.μ στον ιερό ναό της Παναγίτσας».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα