Να «ξεμπουκώσει» ο Γιαλιτάκης

Ο Αετός Ανωγείων έχει σκοράρει μόλις δύο τέρματα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές σε συνδυασμό με την αγωνιστική… ξηρασία του σημείου αναφοράς της ομάδας, Γιάννη Γιαλιτάκη. 

Ο ικανός φορ, μετράει φέτος 16 συμμετοχές με 8 γκολ, καθόλου άσχημο στατιστικό, όμως , για την κλάση του και το… βαρύ του βιογραφικό στο σκοράρισμα καταλαβαίνει κανείς ότι τέτοιες αποδόσεις είναι μακριά από τον καλό του εαυτό.

Σίγουρα, ο ρόλος του στην ομάδα είναι κομβικός στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που φαίνεται και από τους αριθμούς.

Ενδεικτικό είναι ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ο Αετός έχει σκοράρει δύο γκολ και το ένα ανήκει σε εκείνον, ενώ, σε όλες τις νίκες της ομάδας του ο έμπειρος επιθετικός έχει σκοράρει.

Εάν βρει ρυθμό θα είναι ακόμη καλύτερη η εικόνα του Αετού Ανωγείων, στην κατά τα άλλα πολύ καλή πορεία που έχει μέχρι στιγμής στην πρώτη της σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS».