ΓΟΡΤΥΣ

Διπλό «χτύπημα» για Γόρτυνα με Μακρυδάκη και Χαμαλάκη

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Διπλό «χτύπημα» για Γόρτυνα με Μακρυδάκη και Χαμαλάκη
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με δύο νέα πρόσωπα πρόσωπα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της Γόρτυνας,

Ο Κώστας Μακρυδάκης και ο Γιάννης Χαμαλάκης, προπονήθηκαν και ανακοινωθήκαν ως οι πρώτες δύο μεταγραφές της ομάδας του Νικήτα Πατεράκη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας της Β2 ΕΠΣΗ.

Ο 19χρονος επιθετικός, Κώστας Μακρυδάκης, με παρουσία στους Νέους Μοιρών και δύο χρόνια στον Κόρακα, ενώ, πέρυσι… έγραψε 13 συμμετοχές και δύο γκολ, φέτος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής έχοντας τέσσερις συμμετοχές, οι δύο από αυτές ως αλλαγή. Θα δώσει ταχύτητα και περισσότερη έμπνευση στην ομάδα της Γόρτυνας.

Ο Γιάννης Χαμαλάκης, αποχωρεί μετά από τρείς σεζόν και 41 συμμετοχές και 9 γκολ από την ομάδα του Κόρακα και θα δώσει και αυτός με την σειρά του την ταχύτητα που λείπει από την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΓΟΡΤΥΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα