ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ

Να λύσει το πρόβλημα της αμυντικής του δυσλειτουργίας θέλει ο Ερμής Ατσαλένιου

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Να λύσει το πρόβλημα της αμυντικής του δυσλειτουργίας θέλει ο Ερμής Ατσαλένιου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Βασίλης Πρινάρης, δουλεύει καθημερινά με τα παιδιά του ροστερ, με σκοπό να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και να έρθει και αποτέλεσμα μετά τις δέκα συνεχόμενες ήττες της ομάδας του.

Σε δέκα παιχνίδια η ομάδα του Ερμή έχει δεχθεί 42 τέρματα, δηλαδή 4.2 γκολ ανά ματς. Στατιστικό που δεν επιτρέπει στην ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ο ρόλος της ομάδας είναι η προώθηση των μικρών παιδιών, με τον σκοπό να πάρουν εμπειρίες.

Ωστόσο, πρέπει να έρθουν θετικά αποτελέσματα που θα βοηθήσουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στην ψυχολογία τους.

Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, έρχεται κόντρα στο Μαρτινέγκο (12/1), την αναπτυξιακή ομάδα του Εργοτέλη και είναι ένα παιχνίδι στα… μέτρα της ομάδας του Βασίλη Πρινάρη για ένα καλό ξεκίνημα στο 2025.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα