
Ο Μιχάλης Παρθενάκης έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, που στηρίζεται στην ομαδική προσπάθεια.
Το Άλογο βρίσκεται στην 3η θέση της Β1 ΕΠΣΗ, με 23 βαθμούς και σε απόσταση αναπνοής από την 2η θέση και τους Νέους Ηροδότου, ενώ σκοράρε συνολικά 29 γκολ σε 10 αγωνιστικές, νούμερο που αντιστοιχεί σε περίπου τρία γκολ ανα παιχνίδι.
Αμυντικά αν εξαιρέσουμε, τα τρία τελευταία παιχνίδια και επτά γκολ που δέχθηκε συνολικά σε αυτά, η ομάδα του Μαλεβιζίου είναι συμπαγής και έχει δεχθεί 13 τέρματα.
Το σημαντικό για το Άλογο είναι ότι βρίσκει πολλούς… πρωταγωνιστές στα παιχνίδια της, για παράδειγμα στο σκοράρισμα μοιράζονται τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της ομάδας δύο παίκτες, ο Ρουμπάκης και ο Βραχασωτάκης με 7 τέρματα συνολικά. Ενώ, ακολουθούν οι Γιαννάκακης, Κάββαλος και Ανδρουλάκης με 3 τέρματα.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Παρθενάκης, μπορεί να χαμογελάει καθώς, η ομάδα του βρίσκει λύσεις και το δείγμα των πρώτων 10 αγώνων στο πρωτάθλημα είναι θετικότατο.