ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Δ. Επταμηνιτάκης: «Ήμασταν καλύτεροι – Δίκαια κερδίσαμε»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Δ. Επταμηνιτάκης: «Ήμασταν καλύτεροι – Δίκαια κερδίσαμε»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Επταμηνιτάκης στο GRANDSPORT μετά την νίκη του Κεραυνού με 3-2 απέναντι στην ομάδα της Γόρτυνας.

Ο ικανός τεχνικός του Κεραυνού, μίλησε για τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στην ομάδα του, θεωρώντας πως είχαν την δυνατότητα να τελειώσουν πιο νωρίς το παιχνίδι.

Σχολίασε επίσης το γεγονός πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και δίκαια πήραν το «τρίποντο».

Τα λόγια του αναλυτικά:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο όμως θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο νωρίς με βάση τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι, έχοντας τις περισσότερες ευκαιρίες και δίκαια κερδίσαμε. Γενικά έγινε ένα πάρα πολύ καλό και όμορφο παιχνίδι με την διαμόρφωση του σκορ να αλλάζει συνέχεια τα συναισθήματα των δύο ομάδων».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα