ΓΙΟΥΧΤΑΣ

Χωρίς Πιστικό στην Αθήνα ο Γιούχτας, ερωτηματικό για Χριστόπουλο

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Χωρίς Πιστικό στην Αθήνα ο Γιούχτας, ερωτηματικό για Χριστόπουλο

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη επί του πρωτοπόρου Ηλυσιακού, ο Γιούχτας προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον ΑΟ Καραβά.

Η ομάδα των Αρχανών στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και μακριά από την έδρα της.

Το σύνολο του Μανώλη Σουτζή προπονείται στο γήπεδο του Αλμυρού, καθώς και η έδρα του Καραβά διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι που επιτάσσει ειδική προετοιμασία.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Κοντογιάννη, που επιστρέφει μετά την τιμωρία του, ενώ εκτός πλάνων είναι ο Πιστικός, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω καρτών. Παράλληλα, αγωνία επικρατεί για την κατάσταση του Χριστόπουλου, που υπέστη διάστρεμμα. Μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα στην Αττική.

 

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΓΙΟΥΧΤΑΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα