ΓΙΟΥΧΤΑΣ Β

Παιχνίδια σαν αυτά πρέπει να γίνονται μάθημα

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Παιχνίδια σαν αυτά πρέπει να γίνονται μάθημα
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Γιούχτας Β’ δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο ντέρμπι κορυφής με τον Άγιο Ιωάννη, χάνοντας με το εμφατικό 4-1, όπως και την ευκαιρία της πρώτης θέσης.

Παιχνίδια σαν αυτό, με τέτοια ψυχολογική πίεση, πρέπει να διαχειρίζονται καλύτερα και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα, με τον Γιούχτα Β’ να έχει παρουσιάσει ως τώρα ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, υστερώντας σε λεπτομέρειες όπως η δύναμη και η εμπειρία λόγω το νεαρό της ηλικίας τους.

Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης θέλει να ξεχάσουν αυτό το αποτέλεσμα, κοιτώντας αποκλειστικά την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο επόμενο παιχνίδι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το σύνολο των Ελπίδων Καρτερού, όπου πρέπει να βγάλουν αντίδραση, υποχρεωτικά!

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΓΙΟΥΧΤΑΣ Β στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα